load not working in LUX0 def

Errors, Crashes, and Bugs, Oh My! This is where issues specific to tuning software goes. General questions about software features & capabilities are also welcome here.

Moderators: cgrey8, EDS50, Jon 94GT, 2Shaker

Post Reply
decipha

load not working in LUX0 def

Post by decipha » Sun Mar 28, 2010 11:21 pm

i got a def file from clint for the lux0 strat, clint added the qh tab and support but something was corrupted with the load payload

load displays correctly with the tweecer but does not work with the qh

viewing the payload info this is what i found

load is address 009f
loadx is 00b2

both are 2 byes unsigned and use the same equation
X/32768*100

also act and ect tag2 seems to be swapped yet display correctly in qh

anyone want to view the def and maybe make some changes? would help out greatly
Attachments
LUX0 rev6.xlsx
(42.3 KiB) Downloaded 117 times

POPSRACING
Professional Tuner/Shop Owner
Posts: 618
Joined: Fri Mar 20, 2009 11:58 am
Location: Rochester, NY
Contact:

Re: load not working in LUX0 def

Post by POPSRACING » Mon Mar 29, 2010 5:55 am

Does RPM work, a lot of the payloads need to be a particular order....
Owner Core Tuning (Binary Editor)/ Moates / TwEECer / SCT Dealer /Diablosport / Drewtech
EFI Calibrator Build custom strategies for B.E.
Land and Sea chassis dyno
Phone 585-802-6911 EST Email Adam@CoreTuning.net
http://www.coretuning.net for your tuning software needs...
1995 Cobra, 408, sold...

2013 5.0 Racing Red Automatic Tunes available...

POPSRACING
Professional Tuner/Shop Owner
Posts: 618
Joined: Fri Mar 20, 2009 11:58 am
Location: Rochester, NY
Contact:

Re: load not working in LUX0 def

Post by POPSRACING » Mon Mar 29, 2010 6:08 am

Try this...no guarantees
Attachments
LUX0 rev6b.xlsx
(43.1 KiB) Downloaded 101 times
Owner Core Tuning (Binary Editor)/ Moates / TwEECer / SCT Dealer /Diablosport / Drewtech
EFI Calibrator Build custom strategies for B.E.
Land and Sea chassis dyno
Phone 585-802-6911 EST Email Adam@CoreTuning.net
http://www.coretuning.net for your tuning software needs...
1995 Cobra, 408, sold...

2013 5.0 Racing Red Automatic Tunes available...

User avatar
mustangdriver
Gear Head
Posts: 7
Joined: Wed Feb 08, 2017 1:41 pm
Location: Leipzig / Saxony

Re: load not working in LUX0 def

Post by mustangdriver » Thu Jun 27, 2019 6:58 am

Hey... :biggrin:

can you reload the LUX0 xls?

thank you :wink:
Tobias

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest