No Signal To Fuel Injectors

Anything about Ford EEC tuning. TwEECer and Moates questions dominate, but there's some SCT and OBD-II knowledge too.

Moderators: cgrey8, EDS50, 2Shaker, Jon 94GT

Locked
neonbeef
Gear Head
Posts: 24
Joined: Sat Jul 22, 2017 10:57 am

No Signal To Fuel Injectors

Post by neonbeef » Fri May 17, 2019 4:18 pm

Hello All:

I am not getting a signal to my fuel injectors.

This is a new project using a AHACB strategy from Sailor Bob. The truck uses the Fiveology Racing Stage 2 (reman EEC IV PCM/76mm MAF/Overlay Harness). It uses an MSD 6A ignition box. I have not started the truck yet as I have had some issues with the fuel system. Speaking of, the fuel pump is on it's own circuit now (the pump, relay, and circuit breaker).

Also, there is no purge canister, HEGO, EGR (the exhaust is not on the truck) or thermactor pump. The last two will not be added ever as I do not live in CA.

Which scalars should I be checking into at this point?

I suspect the computer cannot see the distributor and therefore is not sending the signal. But, I may be wrong.

See below for more information.

If someone would like to see my file, let me know.
Be well, and have a great day!
Wayne

1992 Ford F150 Std Cab/Flareside/4X4/Toughened E4OD

393 Stroker/Eddie 5.8 EFI Intake and Heads/Fiveology Racing 76mm MAF & WAY1/Comp Cams XE 274/Eagle Rotating Assembly Kit/Green Giant Injectors/MSD Plugs, Wires, Distributor, 6AL Spark Box/9.9:1 compression

AHACB Strategy/Moates QH/BE - Core Tuning

neonbeef
Gear Head
Posts: 24
Joined: Sat Jul 22, 2017 10:57 am

Re: No Signal To Fuel Injectors

Post by neonbeef » Sat May 25, 2019 11:53 am

Does anyone have a clue?
Be well, and have a great day!
Wayne

1992 Ford F150 Std Cab/Flareside/4X4/Toughened E4OD

393 Stroker/Eddie 5.8 EFI Intake and Heads/Fiveology Racing 76mm MAF & WAY1/Comp Cams XE 274/Eagle Rotating Assembly Kit/Green Giant Injectors/MSD Plugs, Wires, Distributor, 6AL Spark Box/9.9:1 compression

AHACB Strategy/Moates QH/BE - Core Tuning

User avatar
cgrey8
Administrator
Posts: 10699
Joined: Fri Jun 24, 2005 5:54 am
Location: Acworth, Ga (Metro Atlanta)
Contact:

Re: No Signal To Fuel Injectors

Post by cgrey8 » Sat May 25, 2019 4:13 pm

I responded to your other thread.
viewtopic.php?f=1&t=22839

There's no reason to create 2 threads for the same problem.
...Always Somethin'

89 Ranger Supercab, 331 w/GT40p heads, ported Explorer lower, Crane Powermax 2020 cam, 1.6RRs, FMS Explorer (GT40p) headers, Slot Style MAF, aftermarket T5 'Z-Spec', 8.8" rear w/3.27s, Powertrax Locker, Innovate LC-1, GUFB, Moates QuarterHorse tuned using BE&EA

Member V8-Ranger.com

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests